• portierruiten worden gede- en monteerd

  portierruiten worden gede- en monteerd

 • Rand afwerking portierruit

  Rand afwerking portierruit

Werkwijze aanbrengen raamfolie

Het aanbrengen van raamfolie op autoruiten is een vak apart. Luna Glass Tinting werkt volgens een unieke werkwijze raamfolie en stappen plan.

1. Ophalen auto, wachten of leen auto
Service staat met hoofdletters op ons visitekaartje. Daarom beschikken we over een uitleen auto. We vragen hiervoor slechts een bedrag van โ‚ฌ 0,21 per km. In auto’s van auto dealers of handelaren die niet op kenteken staan kan vaak niet worden gereden. Daarom halen wij het voertuig op met een auto ambulance. Prettig voor u, geen moeite voor ons. Natuurlijk kunt u ook wachten enย werken met WIFI onder het genot van een kopje koffie in onze wachtruimte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Demonteren van de portierruiten
Wat we doen, dat doen we goed. Alle portierruiten, inclusief de bekledingen, worden eerst op uiterst vakkundige manier gedemonteerd. Dit is noodzakelijk om de folie bij draairuiten perfect af te kunnen werken. U ziet het verschil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Plakken van de glasfolie
In een aparte, stofvrije cabine voorzien we de gedemonteerde autoruiten van onze kwaliteitfolie. De autoruiten worden aan de binnenzijde beplakt. Dankzij deze stofvrije aanbrengmethode is de kwaliteit gewaarborgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Drogen van de geplakte autoruiten
Drogen is de volgende stap. Om dit proces te versnellen, plaatsen we de autoruiten in een speciale droogruimte. Na circa 30 minuten zijn de ruiten klaar voor herinbouw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Finishing touch
Daarna zetten we de puntjes op de i. Met een scherp mes snijden we de folie aan de bovenzijde van het raam af. Het eindresultaat is perfect. De folie is onzichtbaar u ziet niet dat de ruiten beplakt zijn en kan niet beschadigd worden door het open en dichtdraaien. Vervolgens monteren we de portierruiten met dezelfde precisie als bij stap 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Dot Matrix behandeling

De rasterranden van de vaste ruiten geven meestal een witte luchtrand door lucht insluiting.

Bij de meeste auto merken kunnen we deze luchtranden wegwerken met een zo genoemde Dot Matrix behandelingย ย 

 

Lees hier meer over de Dot Matrix behandeling

Uw auto in goede handen

Na aflevering krijgt u van ons een aflever pakket bestaande uit een flesje ruitreiniger een uitwasbaar microvezel doekje raamhanger met gebruikers tips en natuurlijk een certificaat.

Uw auto is een kostbaar bezit. Bij Luna Glass Tinting weten we dat als geen ander. We bekijken uw auto door de scherpe blik van de professional, maar ook door de ogen van een echte liefhebber. Alsof het onze eigen auto is. U ziet, uw auto is bij ons in goede handen.

Waarom auto raamfolie bij Luna Glass Tinting:

 • 10 jaar garantie
 • Inclusief certificaat
 • Geen GPS of radio storing
 • Beweegbare ruiten worden uitgebouwd
 • Gratis onderhoudspakket
 • Minimale luchtinsluiting (Dot-matrix behandeling)

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

[klantenvertellenSideShowMedia xmld="luna_glass_tinting" type="widget"]

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op