Solar Gard Ultra Performance: een nieuwe generatie autoraamfolie

De nieuwe autoraamfolie Saint-Gobain Solar Gard is gemaakt om meer warmte te weren zonder gebruik te maken van reflecterende metaaldelen die in de meeste folies verwerkt worden. De zogeheten “sputter”-techniek (verwerken van metaalsoorten in folie) is verleden tijd. De nieuwe automotive-folies met extreem hoge warmtewering worden tegenwoordig met behulp van geavanceerde nanotechnologie gemaakt.

Signaalvriendelijke folie

Tegenwoordig zitten auto’s bomvol elektronica en staat de auto constant in verbinding met satelliet en GPS. Meters en sensoren (voor bijvoorbeeld bandenspanning) geven door wanneer er iets mis is. Autoraamfolie mag deze signalen niet verstoren, onderbreken of zelfs tegenhouden.

Meer comfort door hogere warmtewering

De vernieuwde Ultra Performance is een categorie op zich als het aankomt op het optimaliseren van uw rijervaring en comfort.

Dankzij de blokkerende eigenschappen van het infrarood licht laat de Ultra Performance tot 45% minder van de totale zonnewarmte-energie binnen. En dat kan zelfs zonder uw ruiten donker te maken.

Deze opmerkelijke, high-tech folie is zelfsΒ  kleurloos verkrijgbaar, tast het globale uitzicht van uw wagen niet aan en – nog belangrijker – hindert uw zicht op de weg niet. Natuurlijk heeft u ook keus uit de getinte varianten van de uitgebreide Ultra Performance-serie.

 

 

Kenmerken en voordelen

  • Hoge warmtewering: tot 45%!
  • Het oorspronkelijke uitzicht van het glas blijft behouden
  • Verkrijgbaar in een zeer heldere variant met hoge warmtewering
  • Extreem kleurstabiel
  • Signaalvriendelijk voor satelliet-, GPS-,TPM*- & gsm-systemen
  • 10 jaar garantie

En omdat Ultra Performance meer dan 99 % van het schadelijke ultraviolette licht blokkeert, beschermt u het interieur tegen verkleuring en uw passagiers tegen vroegtijdige huidveroudering.

Schaf uzelf daarom een doorzichtige, Ultra Performante-folie aan die een leven lang meegaat.

Verschillende tinten Solar Gard Ultra Performance

Passagiers en bestuurders van voertuigen met Solar Gard Ultra Performance-raamfolie ervaren een ongeΓ«venaard niveau van binnencomfort, verlichting en veiligheid.

De Solar Gard-tinten die Luna Glass Tinting voert zijn:

  • Solar Gard Ultra Performance Plus 80
  • Solar Gard Ultra Performance 30
  • Solar Gard Ultra Performance 20

Vraag een offerte aan

Heeft u genoeg van een hete auto in de zomer en bent u benieuwd naar de voordelen van Solar Gard Ultra Performance? Vraag direct een offerte aan, dan zorgen we er snel voor dat u weer comfortabel in de auto zit.

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker via de chatmogelijkheid

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

85 beoordelingen

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op