• Tinten raamfolie

    Tinten raamfolie

Onderhoud auto raamfolie

Onze raamfolies zijn van uitermate hoge kwaliteit. Deze zijn bestand tegen zo goed als alle schoonmaakmiddelen en beschikken over een krasvaste coating om lichte krassen te voorkomen. Toch adviseren wij u regelmatig onderhoud auto raamfolie te verrichten door de autoruiten en de rubbers van uw beweegbare ruiten regelmatig te reinigen.
Vermijd schoonmaakmiddelen met een bijtende of corrosieve werking. Bij hardnekkig vuil op uw raamfolie gebruik producten die uw raamfolie kan beschadigen of bekrassen zoals schuursponsjes. Behandel de raamfolie zoals de lak van uw auto.

Beschadigen raamfolie

Kan ik de folie beschadigen? Het antwoord is JAZEKER! Raamfolie is polyester en is zeer sterk. Toch kunt u uw getinte ruiten beschadigen. Wanneer dit gebeurt komt dit meestal doordat men er iets van metaal tegen stoot. Door bijvoorbeeld een fiets in de auto te leggen en met een trapper of standaard langs af te schuren. Let ook op dat uw kinderen niet met speelgoed van metaal over de folie krassen. Je beschadigd een folie op uw ruiten niet snel bij normaal gebruik van je auto. Let daarom op de bovenstaande aandacht punten en u geniet een zeer lange tijd van uw raamfolie. Onderhoud daarom uw ruiten op de juiste manier en ben voorzichtig met metaal.

Aflever pakket

Bij aflevering krijgt u gratis een onderhoudspakket wat bestaat uit een glasreiniger en een uit wasbaar microvezel doekje. Natuurlijk krijgt u bij elke aflevering van een uitgebreide en duidelijke beschrijving bij. Het certificaat dat meegeleverd wordt bij het tinten van uw auto ruiten is ingevuld met lichtdoorlaatbaarheid van de auto ruiten en het aangebrachte folie type. Op de raamhanger staan tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw getinte ramen.

onderhoudspakket

Garantie auto raamfolie

Wanneer u de bovenstaande adviezen juist opvolgt heeft u jaren lang plezier van auto raamfolie. Benieuwd naar de garantie auto raamfolie van Luna Glass Tinting klik hier

 

Waarom auto raamfolie bij Luna Glass Tinting:

  • 10 jaar garantie
  • Inclusief certificaat
  • Geen GPS of radio storing
  • Beweegbare ruiten worden uitgebouwd
  • Gratis onderhoudspakket
  • Minimale luchtinsluiting (Dot-matrix behandeling)

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

[klantenvertellenSideShowMedia xmld="luna_glass_tinting" type="widget"]

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op