Luna Glass Tinting gaat samenwerking aan met Carglass

Carglass gaat actief raamfolie aanbieden aan haar klanten.

1 februari 2016 was de aftrap voor de samenwerking tussen Luna Glass Tinting en Carglass.
De komende jaren gaan we samen met onze partners van Folie Garant in alle 55 vestigingen van Carglass tint opdrachten uitvoeren.
ramen tinten Carglass
Waarom koos Carglass voor Luna Glasstinting?

Enkele belangrijke redenen waren:
Zij zochten een serieuze en professionele partner die op landelijk nivo het tinten van auto’s kon organiseren.
Dit kon men realiseren door gebruik te maken van het landelijke netwerk Folie Garant waar Paul Machielsen, eigenaar van Luna Glass Tinting, oprichter van is.

Luna Glass Tinting is de enige leverancier in Nederland die exclusief Saint-Gobain Solar Gard Automotive folies kan afnemen, hierdoor haalde men een unieke folie in huis, die geen metaal bevat, dus ook geen storing veroorzaakt bij GPS of andere elektronische systemen.

Wij passen een aparte techniek toe om de ruiten te tinten, en hiervoor worden altijd de portierruiten gede- en monteerd zodat ze perfect en stofvrij van folie worden voorzien. De grote meerderheid van de tint bedrijven (ca.80%) haalt de beweegbare ruiten er niet uit. Vanaf het begin hebben we gezegd we doen het op de beste manier of niet! We gaan geen folie tussen rubbers frotten met als risico dat het loslaat.

De 10 jaar garantie kunnen we hierdoor ook afgeven.

Bij het afleveren van de auto overleggen we een certificaat aan de eigenaar van de auto waarop de gemeten lichtdoorlating is vermeld.

We werken natuurlijk alleen met toegestane tinten volgens de wettelijke regelgeving.

U kunt bij elk van de 55 Carglass vestigingen terecht voor goed advies en een afspraak kan meteen voor u worden ingepland. Meer info kunt u ook vinden op de website https://www.carglass.nl/service-en-producten/autoruitfolie

    Bij Luna Glass Tinting bent u aan het juiste adres! Wij maken graag een offerte op maat voor uw auto.