Ramen tinten Tesla

Tesla, wat een fantastische auto!

De visie van een man Elon Musk,.
Hij vindt dat iedereen een Tesla zou moeten kunnen rijden. Natuurlijk is het nog niet zover. Tot nu toe waren de modellen van Tesla niet zo scherp geprijsd dat Jan Modaal zich dit kan veroorloven. Tesla Model 3 waar een vriendelijker prijskaartje aan hangt, en waar zoveel belangstelling voor is zal pas in 2018 in Nederland uitgeleverd worden. Tot die tijd hebt u de keuze uit Tesla model S of Tesla model X.
Gaat u de auto zelf samenstellen via de site www.teslamotors.com dan hebt u de keuze uit vele soorten lakken, kleur van het dak of velgen, en natuurlijk het interieur.

Maar waar zit de button om privacy-glas aan te klikken? Helaas die is er niet.
U krijgt uw Tesla altijd geleverd met standaard glas. Geen glas tegen inkijk of tegen inbraak! Maar u had dat toch wel graag op uw mooie Tesla professioneel aangebracht!

Luna Glass Tinting biedt de oplossing.

Wij tinten al meer als 15 jaar, en er zijn weinig automerken of modellen die we nog niet hebben voorzien van raamfolie of veiligheidsfolie.

Teslta tinten Voorbeeld Tesla tinten  Tesla raamfolie

Advies ramen tinten Tesla

Zorg dat je niet te donkere tinten gebruikt. Wanneer je te donkere tinten folie laat plakken haal je de mooie lijn uit de auto. Ons advies is om Vanaf de Bstijl een 30% of 40% lichtdoorlaatbare folie te gebruiken. En op de voorportierruiten en voorruit de toegestane tint met 70% lichtdoorlaat. Zo krijg je een mooi verloop van licht (voor) naar donker (achter).

Let op met het laten tinten van de ruiten van je Tesla

Voorkom storingen in radio, navigatie of detectie sensoren. Daarom adviseer ik folie te gebruiken waar geen metaal deeltjes in verwerkt zijn. De Saint-Gobain Solar Gard Ultra Performance serie is een nieuwe lijn “Nano Technologie” folie met een extreem hoge warmte wering. Waarom wij weten welke folie het beste is voor je auto? Kijk maar eens naar het logo van je autoruit. Saint-Gobain Sekurit dit is tevens onze raamfolie leverancier…

 

Nieuw Tesla Model 3

Hij is uit en alweer getint door Luna Glass Tinting. Tesla model 3! Onderstaande auto hebben we getint met het nieuwe folie type van Saint-Gobain Solar Gard genaamd Ultra Performance

De gradatie die we gebruikt hebben is een 30% lichtdoorlaat.

Tesla Model 3 niet getint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesla Model 3 getint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus….maak uw Tesla compleet en neem contact met ons op! 0499-376060