Nu halfjaar gratis TopGear Magazine!

TopGear Magazine nu gratis bij het tinten van uw ruiten bij Luna Glass Tinting

 

Folie Garant_TopGear actie

 

Het is winter maar de meeste mensen zijn alweer op zoek naar een vakantie bestemming in het zonnige zuiden. Gaat u met de auto naar uw vakantie bestemming dan gaat u graag goed voorbereid op reis. De caravan of tent maakt u in orde en de auto krijgt een zomer beurt. Maar is uw auto dan zo comfortabel en veilig genoeg om te vertrekken?

Wat kunnen we met raamfolie voor u doen?

Op weg naar de zonovergoten bestemming komt u er al snel achter dat het voor uw kinderen niet zo comfortabel is. Dan kan er vlug even een handdoek voor de ruit worden gehangen maar dat belemmert het zicht van uw kind maar ook van de bestuurder. Dit is dus geen veilige oplossing. Ook met de zuignap gaasjes met leuke print bedekken niet de gehele ruit en vallen of worden van het glas getrokken. Dan hebben we het alleen nog maar gehad over het probleem felle zon. Natuurlijk speelt ook de warmte straling van de zon een grote rol in een onbezorgde reis. Maar we hebben toch airco!? Klopt, maar een airco kan geen stralingswarmte tegen houden.Raamfolie vakantie

De oplossing is simpel en in 1 dag te realiseren. Raamfolie!

Raamfolie in verschillende gradaties en tinten die warmte werend zijn en felle zon wegnemen.

Laat voor u op vakantie gaat de ramen van je autoramen tinten en ontvang NU een halfjaar lang gratis abonnement op TopGear Magazine!

 

 

Voorwaarden:

Actie geldt voor alle personenauto’s met een minimaal orderbedrag van € 200,- incl. btw.
U ontvangt 1 TopGear Magazine abonnement van 6 maanden per auto.
Actie loopt van 15 januari t/m 31 juni 2017

Het abonnement op TopGear Magazine stopt automatisch.

    Bij Luna Glass Tinting bent u aan het juiste adres! Wij maken graag een offerte op maat voor uw auto.