• Werkplaats Luna Glass Tinting

    Werkplaats Luna Glass Tinting

  • Ontvangst Luna Glass Tinting

    Ontvangst Luna Glass Tinting

Afspraak maken ramen tinten

Bel of mail ons om een afspraak te maken:
0499 376060
info@auto-raamfolie.nl

Vermeld hierbij of u gebruik wilt maken van de leenauto. Wanneer u uw auto voor 9.00u brengt staat hij rond 16.00u weer voor u klaar.

Prijs blinderen autoruiten

U kan zowel telefonisch 0499-376060, via het online offerteformulier als via mail een offerte aanvragen.
Natuurlijk kan u ook een bezoek brengen aan Luna Glass Tinting en aan de balie een afspraak maken klik hier voor de contactgegevens.
Meer info over de prijs van blinderen of bekijk voorbeelden van getinte autoruiten.

Hoe geeft u vervolg aan uw offerte aanvraag?

Bel of mail ons om een afspraak te maken voor uw ruiten te tinten.
Vermeld hierbij of u gebruik wil maken van de uitleenauto.

Leen auto

leenauto

Is vervangend vervoer lastig voor u om te regelen? Geen enkel probleem. Wij beschikken over een splinter nieuwe betrouwbare leenauto om u op weg te helpen. U betaalt enkel en alleen € 0,21 per gereden kilometer. Tanken is dan ook niet nodig. Vergeet uw rijbewijs niet!

TINTKIEZER.NL
Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is een keuze te maken uit de folie tinten . Om dit voor u gemakkelijker te maken hebben wij een programma ontwikkeld dat u op weg helpt een folie type te kiezen die aan de wensen van u en/of uw klant voldoet. Na het doorlopen van de Tintkiezer® krijgt u het beste advies welk folie type voor u het meest geschikt is.

Auto brengen
Wanneer u de auto komt brengen zal een van onze specialisten u nogmaals adviseren voor het maken van de juiste tint keuze. Welke folie u ook kiest alle folie types zijn uit voorraad leverbaar. We vragen u om een aantal gegevens, zodat we gemakkelijk contact met u op kunnen nemen zodra uw auto klaar staat. Wij streven er naar om u één uur voordat de auto klaar staat in te lichten. Indien u de leenauto heeft gereserveerd, vragen we u om uw rijbewijs te tonen.

Eigenschappen van folie types

Folie type

FG 70

FG 40

FG 30

FG 20

FG 05

Lichtdoorlaatbaarheid

70 %

39 %

32 %

22 %

05 %

Warmtewering

28 %

32 %

34 %

37 %

42 %

UV Wering

> 99 %

> 99 %

> 99 %

> 99 %

> 99 %

 

 

 

 

 

 

 

Werkplaats
Na het in ontvangst nemen van uw auto rijden we uw auto in onze ruime en zeer schone werkplaats. De ramen van uw auto zullen gecontroleerd worden op eventuele beschadigingen en of deze naar behoren werken.

Auto Ophalen

auto ophalen

Wanneer u de auto komt ophalen gaan we eerst samen met u de auto bezichtigen. We zullen uitleg geven over het droog proces en advies geven voor het onderhoud. Wij attenderen u erop dat u na ongeveer 4 weken altijd langs mag komen voor een algemene check-up. (dit is niet noodzakelijk om de garantie van 10 jaar te waarborgen)

Raamfolie onderhoud en informatie pakket
Bij aflevering krijgt u een gratis onderhoudspakket bestaande uit glas reiniger en een uitwasbaar microvezel doekje. Natuurlijk wordt er bij elke auto een certificaat geleverd waarop we gegevens vermelden van de metingen betreffende de lichtdoorlaatbaarheid en folie types. Tevens staat hier ook de garantie vermeld.

onderhoudspakket

Betaling
U krijgt van ons een gespecificeerde btw rekening eventueel op bedrijfsnaam. Hierop staat ook vermeld welke folie(s) types we gebruikt hebben. Op de factuur wordt tevens de garantie vermeld.

pin

De betaling dient contact voldaan te worden. U kunt cash betalen of pinnen.

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat live met een medewerker

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

[klantenvertellenSideShowMedia xmld="luna_glass_tinting" type="widget"]

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op